Un petit gran regal de divendres tarda!

Divendres passat, vam tenir el plaer de rebre en Carles Parellada acompanyat d’altres membres de l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic), Xavi Garriga, Carme Hinojosa i Angi Rota, a l’Escola de Borredà.

Obert a tot el claustre de la Zer Berguedà Centre, a les famílies, al poble i al públic en general, vam poder compartir una estona francament  agradable, cordial i a la vegada profunda. En Carles ens va apropar a la mirada sistèmica des de la seva experiència com a mestre, de la importància de com mirem, de com ens relacionem, del lloc que ocupem a casa, a l’escola o a la feina. Ens va donar petites grans receptes per ser i fer des del nostre lloc, de la rellevància de l’ordre i la comunicació, dels límits i el lideratge.

Estem molt agraïts i contents d’haver acollit aquesta primera xerrada-conversa, i d’haver-la compartit amb tots i totes. Vam passar-ho molt bé i vam descobrir el nostre lloc, la generació que ens acompanya amb tot el seu bagatze cultural i social.

Un petit gran regal de divendres tarda!

Aquí us deixem unes imatges de la xerrada i també de la dinàmica de tancament que ens va proposar en Xavi Garriga: una xarxa-estel amanida de paraules.

Des de l’AMPA de l’Escola de Borredà, gràcies a MES per venir, gràcies al Joan per tenir cura dels nostres fills i filles mentre durava la xerrada, gràcies a les famílies, als i les mestres, i als veïns i veïnes del poble per acompanyar-nos.

Hem crescut una mica més!

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s